Još jednom podsjećamo da danas, 4. lipnja 2011. godine istječe rok za uplate naknade za troškove polaganja ispita dodatnih provjera „Test apstraktnog mišljenja“ za upis na Hrvatske studije Sveučilišta u Zagrebu.
Troškove ispita dužni su uplatiti svi kandidati koji su se prijavili za upis na Hrvatske studije, osim redovnih učenika četvrtih razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj. Učenici ne plaćaju troškove ispita.

Napominjemo svim kandidatima da provjere svoja zaduženja, pod  poveznicom Zaduženja i uplate. Ukoliko ste ispit platili, a ne vidite da je uplata upisana u vašim podatcima, provjerite jeste li uplatili sva prethodna zaduženja  i ako jeste, a uplata vam nakon 3 dana i dalje nije upisana, obratite se e-mailom na adresu: matko.marenic@ncvvo.hr.

Ispit će se održati u četiri grada: u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu, 14. lipnja 2011. godine u 13.00 sati prema ovome rasporedu.

Mjesto pisanja može se promijeniti samo ukoliko za to postoje OPRAVDANI razlozi i Centar to odobri.

Sve vaše upite i eventualne zamolbe Centar će zaprimati do srijede, 8. lipnja 2011. godineisključivo putem e-maila: hs@ncvvo.hr.
Nakon toga nikakve promjene neće biti moguće jer su ispiti personalizirani i šalju se u ispitne centre.
Na istu adresu mogu se javiti i oni koji neće pristupiti ispitu dodatnih provjera za upis na Hrvatske studije, kao i oni koji se nakon objave rasporeda ne pronađu na rasporedu ili im nakon objave bude pisalo „raspored nije generiran“.

Detaljan raspored polaganja bit će objavljen u ponedjeljak, 6. lipnja 2011. godine u poslijepodnevnim satima na poveznici Moj raspored.

Raspored pisanja