Pozivamo sve ispitne koordinatore na videokonferenciju koja će se održati 26. studenoga 2010. godine od 12 do 15 sati. Tema videokonferencije je državna matura 2010./2011. i prijava na studijske programe na kojoj će sudjelovati državni tajnik iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa g. Želimir Janjić, prof.dr.sc. Vedran Mornar s Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te gđa. Višnja Francetić, načelnica Odjela za organizaciju i provođenje ispita uNacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Konferencija se organizira za ravnatelje srednjih škola sa četverogodišnjim programima i ispitne koordinatore. Pisani pozivi poslani su svim srednjim školama.
Osobe koje neće biti u mogućnosti nazočiti u nekom od centara mogu videokonferenciju pratiti na linku http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=1227  a snimka će kasnije biti objavljena na MoD portalu na linku: http://mod.carnet.hr. Jednako tako bit će otvorena mogućnost da tijekom videokonferencije osobe koje događaj prate preko web linka svoje upite šalju na adresu elektroničke pošte matura-pitanja@carnet.hr kako bi se na kraju videokonferencije odgovorilo i na ta pitanja.

Centri u kojima će se organizirati praćenje videokonferencije