Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (u daljnjemu tekstu: Centar) u studenome 2015. godine preselio se u nove prostore na adresi Damira Tomljanovića-Gavrana 11 (Centar Bundek). U suradnji sa Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok iz Zaboka, Školom primijenjene umjetnosti dizajna iz Zagreba, Školom likovnih umjetnosti iz Splita, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna iz Osijeka te Grafičkom školom iz Zagreba, a pod stručnim vodstvom akademske kiparice Marine Krstić Lukač oplemenili smo prostore Centra likovnim radovima učenika.

Zahvaljujemo školama koje su prema vlastitome odabiru poslale radove s osnovnim podatcima učenika (imenom i prezimenom, razredom, mentorom, nazivom djela i likovnom tehnikom) te na taj način pridonijele vizualnomu identitetu prostorija Centra.

S obzirom da u prostore Centra dolaze vanjski suradnici iz cijele Hrvatske i stručnjaci iz inozemstva, iznimno nam je drago što i na ovaj način možemo promicati kreativnost i izvrsnost naših učenika.

U galeriji pogledajte radove učenika: