NCVVO Plavi Logo

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja provodit će ispit iz Hrvatskoga jezika na razini B2 za kandidate kojima je položen ispit uvjet za upis u prvu, odnosno drugu godinu preddiplomskoga stručnog studija te specijalističkoga diplomskog stručnog studija u skladu odlukama visokih učilišta.

Ispit će se održati 7. rujna 2020. u 9.00 sati – online na daljinu – što znači da se ispit ne provodi u prostorijama Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Prijavljeni će na adresu elektroničke pošte pravodobno dobiti sve potrebne upute o online provedbi ispita.

Ispitu smiju pristupiti kandidati koji su prijavili ispit i u roku uplatili troškove polaganja ispita u iznosu od 300,00 kn.

Rok za prijavu i uplatu: zaključno s 1. rujna 2020.

PRIJAVE ZA ISPIT

Za upis u prvu godinu studija:

  1. Svim kandidatima koji imaju obvezu polaganja na stranicama postani-student.hr, na poveznici Moji podatci/zaduženja i uplate, bit će prikazano zaduženje i broj računa na koji se uplaćuje naknada za troškove polaganja ispita. Uplate se mogu obaviti u bilo kojoj poslovnici pošte ili banke ili internetskim bankarstvom. Molimo kandidate da pažljivo prepišu brojeve s uplatnica na stranicama.
  2. Kandidati su dužni poslati ispunjenu prijavnicu za polaganje ispita objavljenu na stranicama www.ncvvo.hr i poslati je na e-adresu ini.hr.studenti@ncvvo.hr

Za upis u drugu godinu studija:
odnosno za kandidate koji su upisani ranijih godina i imaju obvezu polaganja ispita, prijave se obavljaju na sljedeći način:

  1. Na mrežnoj stranici ncvvo.hr, na poveznici INI HRVATSKI B2, objavljen je obrazac prijavnice za polaganje ispita koji je zajedno sa skeniranom uplatnicom potrebno poslati na e-adresu ini.hr.studenti@ncvvo.hr

Podatci za uplatu:

Platitelj: ime i prezime, adresa, grad
Primatelj: Državni proračun RH, Zagreb
Iznos: 300,00kn
IBAN broj računa: HR1210010051863000160
Model: HR64
Poziv na broj primatelja: 5665-40883-JMBAG
Opis plaćanja: Uplata za Ini hrvatski B2

*Kandidati koji upisuju 1. godinu studija u pozivu na broj primatelja umjesto JMBAG-a mogu upisati OIB.

Napominjemo svim kandidatima da se prijave i uplate nakon 1. rujna 2020. neće uzimati u obzir.