NCVVO Plavi Logo

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja provodit će ispit iz Hrvatskoga jezika na razini B2 za kandidate kojima je položen ispit uvjet za upis u prvu, odnosno drugu godinu preddiplomskoga stručnog studija te specijalističkoga diplomskog stručnog studija u skladu odlukama visokih učilišta.

Ispit će se održati 7. rujna 2021. u 9.00 sati. Ovisno o epidemiološkim uvjetima, ispit će se provesti online na daljinu ili u prostorijama Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. O mjestu provedbe ispita kandidati će biti pravodobno obaviješteni.

Ispitu smiju pristupiti kandidati koji su prijavili ispit i u roku uplatili troškove polaganja ispita u iznosu od 300,00 kn.

Rok za prijavu i uplatu: zaključno s 30. kolovoza 2021.

PRIJAVE ZA ISPIT

  1. Za upis u prvu godinu studija svim kandidatima koji imaju obvezu polaganja na stranicama www.postani-student.hr, na poveznici Moji podatci/zaduženja i uplate, bit će prikazano zaduženje i broj računa na koji se uplaćuje naknada za troškove polaganja ispita. Uplate se mogu obaviti u bilo kojoj poslovnici pošte ili banke ili internetskim bankarstvom. Molimo kandidate da pažljivo prepišu brojeve s uplatnica na stranicama.
  2. Za upis u drugu godinu studija, odnosno za kandidate koji su upisani ranijih godina i imaju obvezu polaganja ispita, prijave se obavljaju na sljedeći način:

– na mrežnoj stranici www.ncvvo.hr objavljen je obrazac prijavnice za polaganje ispita i broj računa na koji se uplaćuju troškovi naknade za polaganje ispita u iznosu od 300,00 kn.

Podatci za uplatu:

Platitelj: ime i prezime, adresa, grad
Primatelj: Državni proračun RH, Zagreb
Iznos: 300,00 kn
IBAN broj računa: HR1210010051863000160
Model: HR64
Poziv na broj primatelja: 5665-40883-JMBAG ili, za kandidate koji nemaju JMBAG, 5665-40883-OIB
Opis plaćanja: Uplata za Ini hrvatski B2

Popunjenu prijavnicu i skeniranu uplatnicu poslati e-poštom na adresu: ini.hr.studenti@ncvvo.hr.

Napominjemo svim kandidatima da se prijave i uplate nakon 30. kolovoza 2021. neće uzimati u obzir.

Prijavnica doc 44,16 kB